Vakuutusten kilpailuttaminen

SUOMEN KESKUSTA

Vakuutusten kilpailutus, varainhankintaa Keskustalle.

Tue Keskustan toimintaa! Se ei ole sinulta pois!

Opetus- ja kulttuuriministeriö leikkasi useita kymmeniä tuhansia Keskustanuorten valtionavusta ja Keskustan puoluetuki pieneni samaan aikaan miljoonilla. Tämä näkyy kaikkien keskustalaisten järjestöjen toiminnassa, jos kannattajat ja jäsenet eivät aktivoidu.

Keskimäärin suomalainen kotitalous maksaa vakuutuksista 500€ vuodessa ylimääräistä, mutta kilpailuttaminen koetaan vaikeaksi. Päätimme yhteistyöllä vaikuttaa molempiin haasteisiin positiivisesti!

Hankimme sinulle ja perheellesi edullisemmat vakuutukset, kun tuet toimintaamme ensimmäisenä vuonna säästyvillä rahoilla! Vakuuttava.fi kilpailuttaa nykyisten vakuutustesi perusteella kotitaloutesi puolesta kaikki vakuutusyhtiöt, vertailee saapuvat tarjoukset ja muodostaa asiantuntijan yhteenvedon avuksi päätöksen tekemiseen.

Kilpailuttamalla vakuutuksesi kauttamme tuet toimintaamme ja säästät samalla paljon rahaa!

Ensimmäisen vuoden säästö jakaantuu puoliksi valitsemallesi keskustalaiselle järjestölle ja palveluntarjoajalle. Seuraavien vuosien säästöt saat itsellesi täysimääräisinä. Ensimmäisestä viidestäkymmenestä eniten säästöä saanut voittaa ilmaisen matkan ja majoituksen kesän 2020 Puoluekokoukseen!

Kilpailuttamislomake

Täytä lomakkeen tiedot huolellisesti

Painettuasi ”Lähetä” Novum Life Oy toimittaa kaikille lomakkeessa ilmoitetuille täysi-ikäisille henkilöille sopimukset sähköpostitse allekirjoitettavaksi. Lähetettävät sopimukset ovat vakuutusmeklarin toimeksiantosopimus sekä vakuutusmeklarin valtakirja. Allekirjoituskutsun saatteena on linkki allekirjoitettaviin asiakirjoihin sekä salasana, jota käyttämällä pääset lukemaan ja allekirjoittamaan tarvittavat sopimukset pankkitunnuksillasi.

Lomakkeessa olevat tiedot luovutetaan vain ja ainoastaan yhteistyössä toimivalle vakuutusmeklarille.
Puolue säilyttää saadut rahasummat ja tukijoiden nimet tilikauden loppuun saakka puoluerahoitusta koskevan sääntelyn mukaisesti. Yli 1500€ vuosittaiset tukisummat ilmoitetaan puoluerahoitusrekisteriin.

Lisätietoja kampanjasta:
Kai Puro, toiminnanjohtaja, 040 837 9867

Perusta oma kampanja tai pyydä tukikohteen lisäämistä listaan:
varainhankinta@vakuuttava.fi, Tuomas Notko, 040 729 7022

Vakuuttava.fi numeroina

1 +
Kilpailutettua kotitaloutta
1
Säästöä kotitaloutta kohden