Vakuuttava.fi -palvelu

Vakuutusten kilpailuttaminen

Käytössäsi on vakuutusalan asiantuntijoiden vankka kokemus ja osaaminen vakuutusalalta.

Vakuuttava.fi - Vakuutusten kilpailuttaminen - Yksityishenkilöt ja yritysasiakkaat
Vakuuttava.fi - Vakuutusten kilpailuttaminen - Yksityishenkilöt ja yritysasiakkaat
Tietoa palvelusta

Vakuuttava.fi -palvelu

Vakuuttava.fi on meklariyhtiö Novum Oy:n tuottama palvelu, joka kilpailuttaa yksityisten kotitalouksien sekä pienten yritysten puolesta kotimaiset vakuutusyhtiöt ja tarvittaessa erikoisvakuuttajat.

Palveluun sisältyy kaikkien yhtiöiden kilpailuttaminen, vakuutustarjousten vastaanottaminen, vakuutustarjouksen vertailu sekä asiantuntijan yhteenveto kilpailutuksesta. Yhteenvedon avulla asiakkaan on helppo tehdä päätös siitä, minkä saaduista tarjouksista haluaa hyväksyä. Vakuuttava.fi tekee siis kaiken työn asiakkaan puolesta – lopullisen päätöksen kuitenkin tekee asiakas itse.

Kilpailuttamisprosessin suorittaa kymmenien vuosien vakuutusalan kokemuksen omaavat asiantuntijat. Asiantuntijat toimivat vakuutusmeklareina ja ovat täten täysin puolueettomia ja riippumattomia vakuutusyhtiöistä. Asiantuntijan kilpailuttaminen varmistaa sen, että hintojen lisäksi myös sisältöön keskitytään riittävällä tavalla.

Vakuuttava.fi -palvelun tarkoituksena on aidosti auttaa asiakkaita vakuutusten kilpailuttamisessa, jolloin asiakas säästää aikaa, vaivaa sekä rahaa

Kuinka kilpailutan vakuutukseni

Vakuutusten kilpailuttaminen

Palvelumme kautta kilpailutat kaikki kotitaloutesi vakuutukset todella helposti ja vaivattomasti.

1.

Lomakkeen täyttäminen

Asiakas täyttää kilpailuttamislomakkeen, jonka jälkeen kaikille täysi-ikäisiksi ilmoitetuille lähetetään sopimukset sähköposteihin.

2.

Allekirjoitukset

Vakuutusmeklarin valtakirjan allekirjoittaminen suoritetaan sähköisesti kaikkien täysi-ikäisten toimesta vahvalla henkilökohtaisella tunnistautumisella.

3.

Kilpailuttaminen

Vakuuttava.fi kilpailuttaa kaikki kotimaiset vakuutusyhtiöt sekä erikoisvakuuttajat, mukaan lukien puolustavan vakuutusyhtiön.

4.

Yhteenveto ja päätös

Vakuutusmeklari muodostaa kilpailutuksessa saaduista tarjouksista yhteenvedon, jonka avulla asiakkaan on helppo tehdä päätös.

Vakuutusten kilpailuttaminen

Täysin riskitön palvelu

Vakuutusten kilpailuttaminen on asiakkaalle täysin riskitöntä ja maksutonta. Palvelu muuttuu maksulliseksi vasta silloin, kun asiakas päätyy valitsemaan jonkin tarjotuista vaihtoehdoista tai puolustava vakuutusyhtiö antaa nykyisestä vakuutuksesta paremman tarjouksen.

Asiakas maksaa meklaripalkkiona vain 50% ensimmäisen vuoden vakuutusmaksujen hyödyistä. Seuraavien vuosien osalta asiakas saa vakuutusmaksuista syntyvät hyödyt täysimääräisinä itselleen.

Palvelu on tarkoitettu kotitalouksille, joiden vakuutusmaksut ylittävät 500 euroa vuodessa, sekä pienyrityksille.

Vakuuttava.fi kilpailuttaa puolestasi kaikki vakuutuslajit

Useat palvelut tarjoavat vain yksittäisten vakuutusten kilpailuttamisen, kuten auton vakuutuksen kilpailuttamisen. Vakuuttava.fi -palvelun ideologia on toimia paljon kokonaisvaltaisemmin. Kilpailutamme kotitalouden puolesta kaikki vahinkovakuutuslajit; koti-, ajoneuvo-, henkilö-, eläin-, metsä- sekä venevakuutukset.

Asiakkaalla on oikeus jättää halutessaan yksittäisiä vakuutuksia pois kilpailutuksesta. Ymmärrettävää on esimerkiksi se, että asiakas ei halua siirtää sairaskuluvakuutusta, jos vakuutusta on jouduttu käyttämään ja uuteen vakuutukseen ei haluta rajoitusehtoja. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on kuitenkin suositeltavaa kilpailuttaa kaikki vakuutukset yhtä aikaa.