Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Vakuuttava.fi -palvelun tuottaa vakuutusmeklariyhtiö Novum Oy.

Henkilökunta

Asiantuntija palveluksessasi

Asiantuntijamme palvelevat sinua kaikissa vakuuttamiseen liittyvissä asioissa.
Tietoa palvelusta

Usein kysytyt kysymykset

Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme, joten ota rohkeasti yhteyttä.

Mitkä vakuutusyhtiöt palvelu kilpailuttaa? Vakuuttava.fi kilpailuttaa puolestasi kotimaiset vakuutusyhtiöt ja tarvittaessa erikoisvakuuttajat.
Mistä tiedätte asiakkaan vakuutukset ja niiden sisällöt? Asiantuntija saa käyttöönsä kaikki tarvittavat tiedot nykyiseltä vakuutusyhtiöltä Vakuuttava.fi -palvelun kautta allekirjoitettujen sopimusten avulla. Puuttuvat tiedot kysytään tarvittaessa suoraan asiakkaalta.
Kilpailutusprosessin aikana asiakas ei saa, eikä hänen tarvitse olla yhteydessä vakuutusyhtiöihin, koska turhat yhteydenotot sekoittavat itse kilpailuttamisprosessia. Kaikki informaatio ja viestintä kulkee prosessin ajan Vakuuttava.fi:n kautta.
Kannattaako vakuutukset kilpailuttaa, vaikka ei vaihtaisi yhtiötä? Palvelu kilpailuttaa myös nykyisen vakuutusyhtiön ja pakottaa siten yhtiön tarkistamaan nykyisen hinnoittelun. Osa kilpailutuksista päätyy siihen, että asiakas pysyy entisessä yhtiössään, mutta hinnat ovat laskeneet.
Meidän tehtävämme on kerätä markkinoiden parhaat vaihtoehdot yhteenvetoon, joka toimitetaan asiakkaalle kilpailutuksen lopussa. Asiakas tekee aina lopullisen päätöksen.
Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake

Jos haluat kuulla lisätietoa palveluistamme, voit ottaa meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.